Ikväll kan du prata med Michel Odent!

Michel Odent är en före detta kirurg, före detta förlossningsläkare, numera forskare, författare och hembarnmorska i London. Hans forskning är banbrytande och hans böcker om födsel är översatta till 22 språk.

Ikväll kan du lyssna på honom, och få en chans att ställa egna frågor om att föda i vatten, att föda ostört, hur barnets hälsa påverkas redan på fosterstadiet, om utdrivningsreflexen och annat om du deltar i Own Your Births videosamtal som börjar klockan 19 nu ikväll, torsdag den 27 juni.

Missa inte denna fina chans! Biljetter finns här!

Så här presenterar Own Your Birth kvällens gäst (och obs att samtalet är på engelska):

”Birth physiology as a chapter of brain physiology. With the world-renowned obstetrician Michel Odent MD, who has been in charge of the surgical unit and the maternity unit at the Pithiviers (France) state hospital (1962-1985). During many years he was the only doctor in charge of about 1000 births a year. Michel Odent is the founder of the Primal Health Research Centre (London).

He is the author of the first article in the medical literature about the use of birthing pools (Lancet 1983), of the first article about the initiation of lactation during the hour following birth (1977), and of the first article applying the ‘Gate Control Theory of Pain’ to obstetrics (1975). He created the Primal Health Research database (www.primalhealthresearch.com). He has been a member of the Professional Advisory Board of La Leche League International for about 40 years.

Author of 15 books published in 24 languages. Michel Odent is Visiting Professor at the Odessa National Medical University and Doctor Honoris Causa of the University of Brasilia.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *